• Welkom op de site van S.V. Twedo

 • Zantingh Tweewielers balsponsor Twedo 1 - Nieuw Buinen 1

 • Balsponsor voor de wedstrijd Twedo 1 tegen Nieuw Buinen 1 van a.s. zaterdagavond 1 oktober, aanvang 20.00 uur, is Zantingh Tweewielers te Nieuw-Amsterdam. Zantingh Tweewielers is tevens één van de hoofdsponsoren van onze voetbalvereniging.
   
  Zantingh Tweewielers is de fietsspecialist uit Nieuw Amsterdam en omstreken en is gevestigd aan de Veenvaart in het mooie Drenthe. Bij hen staat service, klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel.
   
  Zij zijn gespecialiseerd in kinderfietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, lifestyle fietsen, race fietsen, mountainbikes, gebruikte fietsen speciale fietsen en fitness apparatuur.
   
  Je vindt bij hen een ruim assortiment van o.a. Batavus, Sparta, Loekie, Van Raam, Trek, Giant, Scott, Cortina, Alpina en Tunturi. Zij zijn tevens gespecialiseerd in onderhoud van de meest voorkomende merken zoals o.a.: Batavus, Gazelle, Sensa, Koga, Loekie, Alpina, Cube, Ghost, Stevens, enz.
   
  In de 600m2 grote showroom vindt u tevens allerlei accessoires van diverse merken. Is uw fiets stuk, maak dan gebruik van de GRATIS haal en brengservice.
   
  ZANTINGH TWEEWIELERS
  Zij nemen de tijd voor u!
   
  Bekijk ook hier de website!