• Welkom op de site van S.V. Twedo

 • Stichting De Club van 100 S.V. Twedo

  Historie

  Door de successen van Twedo zondag in de jaren '70 heeft dhr. Hans Kalter de Club van 100 Twedo zondag opgericht. Dhr. Kalter was bij Twedo werkzaam als verzorger van het eerste elftal in deze jaren. Dhr. Kalter is begonnen met ca. 25 leden en eind jaren '70 waren dit ca. 45 leden.

  Na de succesvolle jaren volgden ook de bekende 7 magere jaren bij Twedo. In deze periode verdween de Cub van 100 langzaam uit beeld bij Twedo. Door de successen van de selectie in 1997 (promotie naar 3e klasse) werd de Club van 100 nieuw leven ingeblazen door enkele oud voetballers, met als start ca. 45 leden.

  Aantal jaren later in 2002 volgeden wederom successen, ditmaal o.l.v. trainer Jan Vos. Door deze successen steeg het aantal leden in die periode naar ca. 140. In de tussenliggende jaren bleef het aantal leden stijgen en staat momenteel de teller op ca. 300 leden. Wij kunnen dus spreken van een een zeer goede achterban bij Twedo.

  Doelstellingen

  De hoofddoelstelling is dat de financiële bijdrage van Stichting De Club van 100 is bedoeld ter verbetering van de prestaties, sfeer en uitstraling bij Twedo 1. Daarnaast zetten zij zich in voor:
  - Twedo 2, 3, 4 en 5
  - ST Twedo/SVV'04 VR1
  - Twedo jeugdafdeling
  - Twedo algemeen (bijv. familiedag, bijdrage activiteiten, wasservice etc.)

  Website

  Kijk ook eens op de website www.declubvan100.nl voor meer info. Wilt u graag lid worden van de Club van 100 dan kunt u zich melden bij één van de volgende bestuursleden:
  Jan Geerlings, Fokke van der Zwaag, Andre Mulder, Peter Jager, Jan Kiewiet of Edwin Guit