• Welkom op de site van S.V. Twedo

 • VKW JO8-1 - SV Twedo JO8-2, de laatste wedstrijd van dit seizoen.

 • VKW JO8-1 - SV Twedo JO8-2
  De laatste wedstrijd van dit seizoen.

  Vandaag een verrassende opstelling met Max in het doel en Jesse in het veld. Hij mag direct in de startopstelling plaats nemen als links back.
  Twedo heeft de uittrap en ook nu gaan onze jongens weer fanatiek van start. Wel duurt het dit keer even voordat het eerste doelpunt valt ondanks een paar corners voor Twedo.
  In de 5e minuut krijgt Twedo een corner tegen welke door VKW niet wordt afgemaakt.
  Twedo ziet direct een opening en door prachtig samen spel waarbij Twedo precies de vrije man weet te vinden komen ze voor het doel van VKW en is de 0-1 een feit.
  In de 9e minuut krijgt VKW nog een mooie kans die naast gaat waarna het signaal voor de 1e time out snel klinkt.

  In het 2e deel van de eerste helft ontstonden de meeste kansen weer aan de kant van Twedo.
  De eerste kans die tot een doelpunt leidde kwam uit een actie van Jesse langs de lijn waarna hij hem voorzette en Vigo de 0-2 kon maken.
  Ook VKW wist een mooie kans te benutten en kon de 1-2 maken. Helaas voor VKW was dit ook het punt waarmee zij het moesten doen in deze wedstrijd.
  Bij Twedo kreeg Senn de sprint erin. Hij wist een paar man van VKW uit te spelen maar liep toen vast. Wel kon hij nog de bal passen naar Jesse die met een mooie hoge bal de 1-3 wist te scoren waarmee wij de rust in gingen.

  In de tweede helft moest de jongens weer even in de wedstrijd komen. De kansen waren er wel maar konden ook nu nog niet direct afgemaakt worden. De 1-4 van Jesse met links maakte de omslag waarna vrij snel de 1-5 van Finn volgde.
  Een mooie actie van Jesse, naar Luka naar Finn ging helaas net naast maar Finn zette door en kon toen de 1-6 maken.
  Met deze stand gingen wij de 2e time out in.

  Het 2e deel van de 2e helft. De laatste minuten speeltijd van deze competitie in de 1e klasse. Met een stand van 1-6 kon deze wedstrijd al bijna niet meer uit handen gegeven worden en bestond het spel vooral uit veel lol en plezier.
  En ook voor de toeschouwers zorgde dit deel van de wedstrijd voor veel vermaak door onze grappenmaker Jesse in het veld.
  Zodra er maar enigszins zicht op het doel was werd er door diverse jongens een prachtige one man show opgevoerd wat uiteindelijk nog resulteerde in de 1-7 door Jesse, de 1-8 door Jelte en de 1-9 door Finn.
  In de laatste minuut van de wedstrijd vond er nog een keeperswissel plaats. Jesse nam het doel weer over van Max zodat die nog even mee kon voetballen en Jesse af kon sluiten op zijn vaste plek.
  VKW wist er nog een corner uit te slepen welke helaas niet werd beloond met een doelpunt.
  Twedo kon vanuit die corner echter wel weer doorbreken en nog een keer scoren. Helaas had toen het fluitsignaal al geklonken en bleef de stand 1-9 in deze wedstrijd.

  Wat een seizoen. Alle wedstrijden gewonnen op de wedstrijden tegen Hoogeveen JO8-1 na. Dit zorgde ervoor dat het kampioenschap dit seizoen aan de neus van onze jongens voorbij ging.
  Wel staat hen op 1 juni nog een prachtige dag te wachten op Sportpark Woltingeslag in Zuidwolde voor de KNVB bekerfinale van District Noord.
  Jongens Succes!!! Laat je daar van je beste kant zien!