• Welkom op de site van S.V. Twedo

  • Update: Geen voetbal (wedstrijden/trainingen) t/m 6 april

  • Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sportclubs dienen vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten. Deze nieuwe maatregelen betekenen dat het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal)  in ieder geval tot en met 6 april niet door zal gaan, en tevens dat alle amateurverenigingen geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten kunnen organiseren.

    Deze beslissing is bedoeld om de verdere verspreiding van coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. We begrijpen dat het voor de voetballiefhebber erg vervelend is. Maar dit is onbekend terrein, en daar horen soms drastische maatregelen bij. Ons advies is dan ook om hier gehoor aan te geven en als voetbalbranche hetzelfde te doen door niet te trainen en alles te sluiten. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze aparte tijden.

    Het bestuur van S.V. Twedo geeft uiteraard gehoor aan dit advies en dit houdt in dat sportpark Veenoord, de kantine en de (trainings)velden gesloten blijven tot en met maandag 6 april. Helaas hebben we geconstateerd dat jeugdleden overdag gebruik maken van de velden. Dit vinden we gezien de voorschriften van het RIVM niet wenselijk!

    Bestuur S.V. Twedo