• Welkom op de site van S.V. Twedo

  • Update 22 renovatie sportpark

  • De werkzaamheden aan de parkeerplaats gaan onverminderd door, maar de komende weken blijft het nog behelpen. Via de hoofdingang aan de Nieuweweg krijg je het eenvoudigst toegang tot de kantine en de velden 2 en 3. De bevoorrading van de kantine blijft gelukkig ook gewoon door gaan.
     
    De werkzaamheden aan de asfaltbaan lijken te stagneren, maar niets is minder waar. De voorbereiding voor het aanbrengen van de betonbanden en opsluitbanden vonden afgelopen week plaats, zodat volgende week alle banden geplaatst kunnen worden. Daarna worden in de 1e week van april alle goot(tegels) gelegd en wordt er volgens planning op donderdag 20 april de asfalt onderlaag aangebracht en uiteindelijk op vrijdag 21 april de nieuwe asfalt deklaag.
     
    Volgens planning staan de eerste opruiming- en grondwerkzaamheden voor de nieuwe speedwaybaan gepland voor week 15 (10 t/m 14 april). Dit houdt in dat vanaf dinsdag 11 april de grastrainingsvelden ook niet meer zijn te gebruiken. In week 18 (1 t/m 5 mei) wordt volgens planning gestart met de renovatie van veld 4, dit veld zal dus zaterdag 29 april voor het laatst gebruikt kunnen worden.