• Welkom op de site van S.V. Twedo

  • Twedo wint ruim van C.E.C.

  • Bron: fckanaalstreek.nl

    Na twee competitieduels staat CEC nog op nul punten. Ging het eerste competitieduel nog nipt verloren tegen Westerwolde (2-1), daar liep het zondag tegen Twedo tegen een zeperd aan. In Veenoord werd het 6-2 voor Twedo, waardoor CEC voorlopig nog puntloos blijft.

    Toch begon CEC niet onaardig aan het duel en nam het een 0-1 voorsprong via Leon Harms. Na een klein kwartier spelen trok Iwan Immink de stand recht. In de vermakelijke eerste helft waren er kansen over en weer en was het Twedo dat na een half uur spelen op 2-1 kwam via Daniel Mulder. Nu was het CEC dat zich terug knokte en op 2-2 kwam door Tom Rengers. Daarmee werd niet gerust, want op slag van rust scoorde Twedo op een goed moment nog de 3-2 via Sander Boer.

    In de tweede helft besliste de thuisploeg al vrij vlot de wedstrijd. In een tijdsbestek van een paar minuten scoorde Twedo kort achter elkaar en was daarmee het pleit beslecht Zowel Immink als Boer maakte zijn tweede van de middag. CEC liep daarna ook nog eens tegen een rode kaart aan voor Daniel Berens, die met twee keer geel op zak mocht vertrekken. In de slotminuut maakte Jurben Visser nog de 6-2 voor de statistieken.