• Welkom op de site van S.V. Twedo

  • Twedo stunt in beker en bereikt laatste 16

  • Bron: rtvdrenthe.nl

    Twedo uit Veenoord heeft voor een stunt gezorgd door de laatste zestien te bereiken van de Noordelijke districtsbeker. Nadat de zondagderdeklasser eerder al Valthermond en Drenthina uitschakelde, werd er vandaag met 4-1 gewonnen van Read Swart uit De Knipe. \"Nu hopen op een mooie Drentse tegenstander\", aldus trainer Jannes de Lange.

    In de eerste helft kwam Twedo op voorsprong via Daniel Mulder. Dat was ook de ruststand. Daarna werd het zelfs 2-0 via Dimitri Lazaridis. \"Eigenlijk hadden we de wedstrijd onder controle en hadden niets te duchten van Read Swart\", aldus De Lange. Toch scoorden de bezoekers. \"Daarna was het wel alle hens aan dek en moesten we flink verdedigen\", aldus De Lange. Toch kwam Twedo op 3-1 via Dion Klaassen. Uiteindelijk werd de eindstand bepaald op 4-1 via Dimitri Lazaridis.

    \"Eerlijk gezegd hoop ik nu op een mooie Drentse ploeg in de achtste finale. Hoogeveen of SVBO; dat zou ik mooi vinden\", aldus De Lange. Twedo is de laagst geklasseerde ploeg in de achtste finale.