• Welkom op de site van S.V. Twedo

  • Twedo MO17-1 trekt nu eens aan het kortste eind

  • Zaterdag 26 september 2020 mochten onze dames het opnemen tegen de dames van MO 17-1 van de jeugdcombinatie Olde Veste '54 en Steenwijk. Een bekende tegenstander van de meiden want ook vorige seizoen was dit één van de tegenstanders waarbij onze gasten destijds aan het langste eind trokken. Wedstrijd werd gespeeld op veld 4 en stond onder leiding van scheidsrechter van der Veen.

    Onze dames begonnen direct goed en geconcentreerd te voetballen met goede combinaties en snel spel waardoor de dames uit Steenwijk behoorlijk achteruit gedrukt werden. Na opnieuw een goede combinatie dit keer van de gezusters Cremer, was het Tess die Robin weg stuurde met een mooi steekpass welke op waarde werd geschat en fraai werd afgemaakt door het aanvallende deel van de tweeling. En dus de stand op 1-0 bracht. De meiden van Twedo bleven goed druk houden op vijandelijk doel en ruim tien minuten later was het Laure op aangeven van Robin de verdiende 2-0 maakte. Na de tweede goal van Twedo werd er door de trainer van Olde Veste '54/Steenwijk het één en ander omgezet en ging het speel iets meer gelijk op waarbij nog steeds de meiden van Twedo de meeste kansen creëerden. Maar dit leidde niet meer tot doelpunten, er werd gerust met een stand van 2-0.

    Na rust waren het opnieuw onze meiden die het initiatief namen, maar onze gasten waren niet voornemens om de punten in Veenoord te laten en boden behoorlijk tegenstand. Die vastberadenheid aan de ene kant en aan de andere kant de tegenstand leidde tot stevige duels waarbij het even op een handgemeen uitliep met één van onze hoofdrolspeelsters uit de eerste helft. Kansen werden er genoeg gecreëerd maar de scherpte ontbrak en daardoor bleef het uiteindelijk 2-0. De dames hebben het aanwezige publiek getrakteerd op een leuke wedstrijd met veel strijd, en over het algemeen goed voetbal.

    De dames hebben nu twee wedstrijden gespeeld de maximale score van 6 punten, 10 doelpunten voor en 0 tegen. Volgende week gaan de meiden op bezoek bij EHS’85 MO17-1 in Emmerschans, wedstrijd begint om 12:30 uur.