• Welkom op de site van S.V. Twedo

 • Twedo JO8-2 knokt zich terug in de 2e helft

 • Heel Nieuw Amsterdam/Veenoord is uitgelopen voor de tweede thuiswedstrijd van Twedo JO8-2. Het publiek is om 9 uur in grote getalen aanwezig op sportpark Veenoord om ondanks de 1,5 meter een goed plekje te bemachtigen.

  Vandaag mogen de talenten van Twedo het opnemen tegen SJO FC Coevorden.
  Het thuisteam begint goed aan de wedstrijd met een paar goede aanvallende acties waardoor het na een mooie dribbel van Coen Vinke 1-0 word voor Twedo. Na goed veldspel en kansen over en weer is Coevorden in de eerste helft toch een maatje te groot waardoor de teams gingen rusten met een 1-4 stand.

  Na rust beginnen beide teams sterk aan de tweede helft. Na een snelle counter van Coevorden word het al snel na rust 1-5. Twedo geeft niet op, waardoor Jayden Cupido het tweede doelpunt van Twedo op zijn naam kan schrijven 2-5. Na een paar goede reddingen van onze keeper maakte Coevorden alsnog de 2-6 wat ook de einstand blijft.

  Volgende week speelt Twedo JO8-2 een uitwedstrijd tegen SJO Dalen/DSC.
  We verwachten weer dat het publiek in grote aantallen aanwezig is. Het is nu nog gratis, over een paar jaar moet u betalen om deze toppers te zien spelen.