• Welkom op de site van S.V. Twedo

 • Op een koude zaterdag ochtend begon om 10.15 uur de wedstrijd. Twedo begon sterk en na 2 minuten maakte Sil Kramer het eerste mooie doelpunt.
  Het tweede doelpunt volgde snel, daarna uit een mooie actie qua teamwork waarbij Sil Kramer de actie afmaakte.

  Na 7 minuten kwam er een tegendoelpunt. Twedo herpakte zich snel en in de 8e minuut viel het 3e doelpunt voor Twedo van Finn de Vries waardoor de voorsprong weer iets uit liep.

  Na een goede fanatieke start zakte het richting het eind van de eerste helft wat terug en ondanks een paar mooie reddingen van Jesse de Jong wist Staphorst toch de rust in te gaan met een 4-3 voorsprong.

  In de rust zijn onze jongens even goed toegesproken door de coaches. De tweede helft pakte Twedo het weer goed op en viel de gelijkmaker al snel. Finn de Vries schoot hem er van afstand lekker in. Twedo is terug en zet dit lekker door.

  Max Eikens maakt een mooie kopbal richting het doel waarna Sil Kramer, na veel gedribbel om de bal lekker voor de linkervoet te krijgen, de 4-5 maakte.
  Max Eikens maakte het 6e doelpunt voor Twedo. Hij wist de bal te bemachtigen van de tegenpartij en ging er vol voor wat werd beloond met de 4-6.

  Het gaat weer lekker voor Twedo. Sil Kramer zette de bal goed voor en Max Eikens stond klaar om het af te maken. De thuisploeg was hem echter voor en maakte een eigen doelpunt. 4-7 was dan ook de eindstand van deze mooie spannende wedstrijd waarbij Twedo sterk begon en het na een zwakker eind van de eerste helft weer goed oppakte en af wist te maken !