• Welkom op de site van S.V. Twedo

 • Twedo JO13-2 zet goede reeks voort

 • Voor de wedstrijd zijn de jongens er al mee bezig; wij staan 2de in de competitie en KSC heeft nog geen punten.
  Ze stappen dan ook met vertrouwen het veld in, na het startsignaal 'zitten ze er meteen boven op'. Dat resulteert in een doelpunt van Jort 0-1 na 2 min.

  Twedo blijft dik 15 minuten druk zetten en er wordt nog 4 keer gescoord: Jaymee 0-2 3e minuut, Dinaud 0-3 4e minuut, Chris 0-4 en 0-5 in de 6e en 13e minuut.
  De wedstrijd was toen eigenlijk wel al gespeeld. KSC heeft zeker zijn best gedaan en kreeg door slordigheidjes van Twedo (uit positie lopen, minder scherp verdedigen, passjes niet strak) toch een aantal kansen met een schot op het doel. Moises kon de bal nog tegenhouden. Twedo komt nog wel voor het doel en onze jongens gaan de rust in met een voorsprong van 0-6 in de 30e minuut door Mick.

  Tijdens de rust hadden ze het over een monsterscore zodat ze door het hoge doelsaldo zeker 1ste komen staan. De jongens zijn er enthousiast mee bezig.
  We spraken af om dan wel sneller te spelen en goed aan te nemen om die monsterscore te behalen.

  De 2de helft begon goed: in de 37e minuut werd door Maxim 0-7 gescoord. Naarmate de wedstrijd vorderde, werd de strijd ook wat steviger en dan wordt het wel lastiger om ook goed te blijven voetballen. Het lukt Twedo nog wel om nog 2 keer te scoren in de 43e minuut door Jort 0-8 en Jaymee 1-9 in de 55 min. Het tegendoelpunt kwam in de 50e minuut. En op papier ook nog 1 doelpunt cadeau gekregen. Uitslag: 1-10.

  Aankomende week thuis om 09:00 tegen WKE 13-1JM.