• Welkom op de site van S.V. Twedo

  • Twedo JO11-1 behaalt knappe overwinning

  • Hierbij een kort wedstrijdverslag van onze razende reporter van de wedstrijd Twedo JO11-1 - HZVV JO11-1. Een wedstrijd die helaas zonder onze vaste supporters gespeeld moest worden.

    Wij begonnen goed aan de wedstrijd. Al na 3 minuten was er een goede steekpass van Sil op Milan maar hij faalde oog in oog met de keeper van HZVV. Na ongeveer 6 minuten nam HZVV het betere van het spel, maar Angelo bleek een sta in de weg. Gelukkig voor ons uit een omschakel moment kwam Twedo eruit en ja een beetje tegen de verhouding in schoot Milan knap raak. BAM! 1-0. HZVV bleef kansen missen door toe doen van ons zelf door niet genoeg op de man te dekken. Tussendoor belde Karen dat de ranja in de kleedkamer klaar stond in de pauze en gelijktijdig viel toch de 1-1. Ook wel terecht.
    Ongeveer 5 min voor de rust kwamen wij op 2-1 voor door goed door zetten van Stijn A. Even daarna kwamen we goed weg maar laten ging de bal op de stip en werd het 2-2. Waarmee wij de rust in gingen.

    Even opwarmen in de kleedkamer.

    In de rust pakten Erwin, Rick en Karen het papier erbij hoe het beter moest en dat ging de 2de helft veel beter. HZVV kreeg minder kansen en wij kwamen na overstap van Sil via Max op 3-2, maar binnen 1 minuut gaven we het weer weg en maakte HZVV andermaal de gelijkmaker. Maar onze boys bleven knokken. Na een grove overtreding van HZVV, die daardoor 5 minuten met 7 man verder moesten, speelden we goed. Mooi om te zien en maakten we ook de 4-3 op dat moment verdiend. Voetballend was HZVV misschien beter, maar wij hebben op inzet, vechtlust en strijd gewonnen. Trots op de boys! Super gedaan!