• Welkom op de site van S.V. Twedo

 • Tobias Geers terug bij Twedo.

 • Tobias Geers uit Veenoord, is begin dit jaar teruggekeerd naar het vertrouwde terrein van SV Twedo, waar het (kunst)gras weer onder zijn voeten kriebelt. Zijn voetbalavontuur begon in de bescheiden F5 van Twedo, waar hij op een ongelofelijke zesjarige leeftijd meteen de kampioenstrofee omhoog stak (wie doet dat nou op die leeftijd?). Van F3 tot F1 tot JO11-1 doorliep hij alle jeugdteams van SV Twedo. Later, van JO12 tot JO14, vertegenwoordigde hij met trots FC Emmen en bereikte daar verschillende voetbalmijlpalen.

  FC Emmen klopte al aan de deur toen Tobias nog in de onder 9 zat, maar deze eigenzinnige voetballer koos ervoor zijn vaardigheden te verfijnen op de voetbalschool van FC Groningen. Emmen bleef elk half jaar contact opnemen, maar het duurde tot de onder 11 voordat Tobias eindelijk toegaf en mee ging trainen met FC Emmen. Nu, bij Twedo onder de 15/1, voelt hij zich weer als een vis in het water, omringd door zijn vertrouwde team.

   

  Gelukkig voor Twedo waren ze op tijd met het vastleggen van Tobias, want zowel Celtic als Eintracht Frankfurt wilden deze lokale held in hun gelederen hebben. Maar Tobias? Die verkiest de lokale route, met het zachte geluid van zijn fietsbanden als begeleiding op weg naar de training.

   

  Zijn grote droom? Twedo 1 bereiken en daar alles voor geven. Na drie jaar bij FC Emmen gespeeld te hebben, is het nu Twedo dat zijn voetbaldromen mag verwezenlijken. En als kers op de taart is zijn favoriete ploeg Feyenoord, want waarom zou je de lat niet hoog leggen?

   

  Tobias, de veelzijdige linkspoot op positie 10, die net zo graag aan de zijlijn staat als links- of rechtsbuiten. Blijf schitteren, Tobias, en laat dat voetbalveld jouw podium zijn.

   

  Welkom terug Tobias.

   

   

  Robert Torenbosch.