• Welkom op de site van S.V. Twedo

 • Update: Taartenactie Coop Hebels Nieuw-Amsterdam 11 juni van start

 • Update 9 juni:
  Bij aankoop van 1 appeltaart doneren wij € 3,00 naar de vereniging van uw keuze. Vul achter op de kassabon de naam van de vereniging en deponeer deze in de actie ton achter de kassa. Ook is het mogelijk om een tegoedbon te kopen aan de kassa deze is inwisselbaar t/m 31 december 2020.
   
  Coop Hebels ondersteunt lokale verenigingen met taartenactie!!!

  Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat veel verenigingen het financieel moeilijk hebben. Coop Hebels start daarom een sponsoractie. Vanaf donderdag 11 juni kunnen klanten bij Coop Hebels een appeltaart kopen voor 4,99 euro. Ook is het mogelijk om een tegoedbon te kopen om de taart op een later moment op te halen. Per appeltaart doneert Coop Hebels 3 euro. Klanten kunnen hierbij zelf aangeven welke vereniging zij willen steunen.

  Freek Hebels: „Door het afgelasten van competities en toernooien lopen verenigingen een deel van hun inkomsten mis. Op deze manier kunnen we samen met de inwoners van regio Nieuw Amsterdam de verenigingen helpen. Want als de coronacrisis achter de rug is wil iedereen - van supermarktmedewerker tot verpleegkundige en van onze jeugd tot senioren - weer lekker kunnen ontspannen bij hun vereniging.
   
  Ook S.V. Twedo heeft zich aangemeld voor deze actie. De taartenactie loopt vier weken, de actie start donderdag 11 juni en eindigt zondag 5 juli. Dus steun onze vereniging en koop een lekkere appeltaart (of meerdere appeltaarten) bij Coop Hebels Nieuw-Amsterdam en geef aan dat de donatie bestemd is voor onze voetbalvereniging! Alvast bedankt!