• Welkom op de site van S.V. Twedo

 • 't Drentsche Huys balsponsor Twedo 1 - Zuidwolde 1.

 • Balsponsor voor de competitiewedstrijd Twedo 1 tegen Zuidwolde 1 van a.s. zondag 14 april aanvang 14.00 uur op sportpark Veenoord is 't Drentsche Huys , makelaars en taxateurs uit Veenoord.
   
  Vanuit Nieuw-Amsterdam / Veenoord is ons kantoor al bijna 40 jaar actief in de woningmarkt en bestrijken wij de gehele Zuidoost hoek van Drenthe (Emmen – Coevorden).
   
  Albert Pol heeft de makelaardij in januari 2019 overgenomen en heeft al reeds 15 jaar ervaring (zowel in Nederland als Duitsland) met 4t helpen van klanten bij het vinden van hun woonwens(en)! Samen met Ilona Ruardij-Wegkamp, makelaar en sinds januari 2023 mede-eigenaar van ’t Drentsche Huys en het enthousiaste team op kantoor zijn we een nieuwe weg ingeslagen met een vernieuwende aanpak. Te denken valt aan video, films, blogs en sociale media.
  Onze kracht ligt uiteraard in de kennis van de huizenmarkt in de regio, maar zeker ook onze daadkrachtige aanpak: geen woorden, maar daden! Duidelijke afspraken, flexibele kantoortijden (ook s ’avonds of zaterdags als dat nodig is) en in de stijl van deze tijd. Om maximaal aan de wensen van de klant te kunnen voldoen, heeft ’t Drentsche Huys Makelaars & Taxateurs bewust gekozen voor een brede dienstverlening. Op ons kantoor werken wij daarom met het concept shop- in-shop, waarin de makelaardij, hypotheekafdeling en RegioBank zijn gesitueerd, waardoor we de klant op verschillende vlakken van dienst kunnen zijn! Ook werken wij samen met verschillende partners, namelijk By Migo verkoopstyling en verhuisservice Huizenga.
  Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie VastgoedPro en bemiddelen voor verkoop, aankoop, verhuur en taxaties.
  Kortom: zoek je een daadkrachtige makelaar, met kennis van de lokale markt, vernieuwend en een resultaatgerichte aanpak. Dan ben je bij ons op het juiste adres!