• Welkom op de site van S.V. Twedo

  • Start kaartverkoop EURO 2020

  • Over één week start de officiële kaartverkoop voor EURO 2020. Wie tickets wil kunnen bemachtigen voor wedstrijden in één van de twaalf speelsteden kan zich nu eerst registreren via de officiële website euro2020.com/tickets.

    Er zijn voor het EK een recordaantal van drie miljoen tickets beschikbaar. In de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam worden in juni 2020 de drie groepswedstrijden van poule C en een achtste finale gespeeld. Als het Nederlands elftal zich kwalificeert, speelt Oranje twee of drie groepswedstrijden in de Johan Cruijff ArenA.

    Fans kunnen zich registreren - bij voorkeur voor 12 juni 2019 en uiterlijk op 11 juli 2019 - via de officiële website om tickets te bemachtigen voor de EK-wedstrijden. Dit is het enige officiële kanaal om kaarten te kopen. Na registratie kan men tussen 12 juni en 12 juli 2019 tickets aanvragen via het eigen account. Per wedstrijd kunnen maximaal vier tickets worden aangeschaft. De tickets worden na 12 juli 2019 pas definitief toegekend. Bij meer aanvragen dan beschikbare tickets wordt er willekeurig geloot. Men ontvangt hierover uiterlijk 12 augustus uitslag. In deze eerste verkoopfase stelt UEFA 1,5 miljoen tickets beschikbaar voor het algemene publiek.

    Vanwege het 60-jarig jubileum van het Europees kampioenschap in 2020, heeft de UEFA gekozen voor een bijzondere opzet: een evenement dat in maar liefst twaalf verschillende landen wordt gehouden. De speelsteden van EURO 2020 zijn Amsterdam, Bakoe, Bilbao, Boedapest, Boekarest, Dublin, Glasgow, Kopenhagen, Londen, München, Rome en Sint-Petersburg. De openingswedstrijd wordt op 12 juni in Rome gespeeld en de halve finales op 7 en 8 juli in Londen, net als de finale op 12 juli.