• Welkom op de site van S.V. Twedo

 • Ruud Vogel nieuwe trainer Twedo 2

 • Goeiendag allemaal. Komend seizoen mag ik het 2e elftal van Twedo gaan trainen.

  Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Ruud Vogel, getrouwd, 3 kinderen en inmiddels ook 3 kleinkinderen. Wij zijn in 2000 vanuit Alphen aan den Rijn naar Emmen verhuisd en wonen hier nog steeds met veel plezier!

  Ik heb bij ARC (toendertijd een 3e klasser) in Alphen in de A1, B1, C1 en nog een jaar in het 1e gekeept. Daarna heb ik mijn keepersloopbaan voortgezet bij UVS in Leiden, destijds een hoofdklasser, waar ik 3 jaar het doel van UVS 1 verdedigt heb. Omdat ik op een gegeven moment het voetballen niet meer kon combineren met mijn werk, ben ik lid geworden van een schaatsvereniging totdat in 1983 de triathlonsport overwaaide vanuit Amerika.

  Na mijn actieve voetbaltijd heb ik mijn keeperstrainerdiploma gehaald en ben door de jaren heen ook voetbaltrainer geweest van verschillende jeugdselecties en een aantal 2e elftallen. Nadat ik 4 jaar geleden met pensioen ging werd ik keepertrainer bij vv Dwingeloo en heb ook nog een seizoen het 2e elftal getraind.

  De triathlonsport werd vanaf 1983 tot medio 2010 mijn nieuwe grote hobby. In 1989 trainersdiploma gehaald en dus vanaf 1983 actief triathleet geweest. Omdat schaatsen ook een grote hobby van mij is geweest en ik lid was van de Vereniging de Friesche Elfsteden, ben ik in de gelukkige omstandigheid geweest deze tocht in 1985, 1986 en 1997 te rijden.

  Nu terug naar het voetbal. Dit seizoen sluit ik af als keepertrainer bij vv Klazienaveen, waar ik de keepers van het 1e en de A, B en C juniorenkeepers trainde. Ik ben een liefhebber van verzorgd en technisch voetbal. Het voetbal is wel veranderd als ik het vergelijk met mijn actieve carriere. Mensen die mij goed kennen, weten dat ik graag alles uit een sport of team wil halen wat (redelijkerwijs) mogelijk is. Ook geen poppenkast...,maar recht door zee.

  De ambitie van deze vereniging is met Twedo 1 en 2 op een prestatieve wijze te gaan werken. Dit heeft mede ook de doorslag gegeven dat ik deze uitdaging ben aangegaan. Ik zal bij het begin van het nieuwe seizoen mijn werkwijze duidelijk maken. Ik popel om te beginnen. Ik wens een ieder bij deze een goede vakantie en zie jullie in augustus...!