• Welkom op de site van S.V. Twedo

  • Privacy Statement

  • Privacy statement.

    Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De AVG vervangt de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp), heeft tot doel de bescherming van persoonsgegevens te waarborgen en legt vast hoe organisaties om moeten gaan met persoonsgegevens.

    Ook wij als vereniging hebben te maken met het verwerken van persoonsgegevens van o.a. onze leden. SV Twedo Nieuw-Amsterdam/Veenoord hecht veel waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens. In het kader van de invoering van de AVG hebben wij daarom een privacy verklaring opgesteld en op de website geplaatst. Hierin kun je teruglezen welke persoonsgegevens verwerkt worden, met welk doel en waar je terecht kunt indien je wenst dat jouw persoonsgegevens uit ons bestand verwijderd worden.

    Klik hier voor het volledige document.

     

     

    Informatie over de verwerking van gegevens door Google Analytics.

    Onze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice. Zowel Google als Google Analytics gebruiken cookies. Google Analytics verzamelt informatie over je besturingssysteem, browser, IP-adres, de vorige bezochte website, verwijzende URL en de datum en tijd waarop je onze website hebt bezocht. Google gebruikt deze informatie om jouw gebruik van onze website te analyseren, om rapporten over de website-activiteit voor website-exploitanten samen te stellen en om andere diensten te verlenen die verband houden met het gebruik van de website en internetgebruik. Google geeft deze informatie door aan derden waar dit wettelijk is voorgeschreven of waar derden deze gegevens namens Google verwerken. Dit gebruik is anoniem of maakt gebruik van pseudoniemen. Meer informatie over dit gebruik van Google vind je hier:

    www.google.com/intl/de/privacypolicy.html

    Ga naar https://tools.google.com/dlpage/gaoptout voor meer informatie over hoe je je kunt afmelden voor Google Analytics.

    Bezoek www.allaboutcookies.org voor meer informatie over cookies, waaronder hoe je kunt zien welke cookies zijn ingesteld en hoe je deze kunt beheren en verwijderen.