• Welkom op de site van S.V. Twedo

  • MO17-1 wint nipt van meiden uit Meppel

  • Zaterdag 8 februari 2020 moesten de meiden het opnemen tegen ST FC Meppel/Alcides MO17-2, wedstrijd werd gespeeld op veld 4 en stond onder leiding van de zeer ervaren scheidsrechter dhr. J. Wessel.

    Onze meiden begonnen onrustig aan de wedstrijd en wat minder scherp als de voorgaande wedstrijden, wellicht dat het iets te maken had met de voorspelde storm want het liep niet zoals de meiden en hun coaches het graag zouden willen. Het spel ging erg snel op en neer en werd voornamelijk op het middenveld gespeeld, er werd veel gebruik gemaakt van de lange bal en dat kost veel energie, energie die onze tegenstander iets meer voorradig had.

    Na ongeveer dertig minuten voetballen was het Dani die na opnieuw een lange pass van achteruit alleen op de keeper af kon en uiterst koel bleef en beheerst de 1-0 maakte. Onze meiden bleven hard werken wat ook absoluut nodig was tegen de fysiek sterke en veelal snelle meiden uit Meppel. Maar de verdediging stond goed en zorgde ervoor dat Anouk enkel goed mee hoefde te voetballen en niet gedwongen werd tot echte reddingen.

    Na rust ging het spel wat meer richting het doel van Twedo, de meiden uit Meppel waren nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Een gelijkmaker die er uiteindelijk niet kwam, de meiden van Twedo hebben als team de voorsprong vast weten te houden.

    Een vermakelijke wedstrijd om naar te kijken met wellicht niet het mooiste voetbal maar als je ook lelijke wedstrijden wint, blijf je bovenaan meedoen. Eindstand 1-0, dames hebben nu 2 gespeeld 6 punten , 3 doelpunten voor en 0 tegen. Volgende wedstrijd is de uitwedstrijd in en tegen Dwingeloo MO17-1, wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 29 februari ’20 om 12:30 uur.