• Welkom op de site van S.V. Twedo

  • KNVB Voetbalkampen 2019

  • Leven, trainen en slapen als een Oranje-international. Wie wil dat nou niet? Tijdens de KNVB Voetbalkampen wordt deze droom werkelijkheid. Een onvergetelijke ervaring op de KNVB Campus, tijdens de mei-, zomer- of herfstvakantie.

    Gloednieuw bij de KNVB Voetbalkampen dit jaar is de bijzondere slaaplocatie. Die ligt namelijk pal naast één van de trainingsvelden waar het Nederlands elftal zich altijd voorbereid op interlands. Hier is ook een grote sport- en spelruimte met een tafelvoetbal, biljart en grote beamer aanwezig en in de drie gezellige ingerichte woonkamers kun je lekker relaxen.

    De KNVB Voetbalkampen zijn voor alle jongens en meiden tussen de 8 en 15 jaar oud. Veel of weinig ervaring, wel of geen lid van een club; iedereen is welkom. Je kunt de keuze maken uit een eendaags dagkamp of een meerdaags dag- of slaapkamp.

    Je volgt het speciaal ontworpen KNVB-trainingsprogramma waarmee je je op jouw eigen niveau kunt ontwikkelen, krijgt daarbij individuele begeleiding van gediplomeerde KNVB-trainers en voetbalt met leeftijdgenoten. Ook komen er regelmatig (oud-)profvoetballers op bezoek.

    Nieuwsgierig geworden? Kijk op https://www.knvb.nl/campus/knvb-voetbalkampen voor meer info.