• Welkom op de site van S.V. Twedo

 • Johan Sibon, nieuwe trainer ST Twedo/SVV’04 VR1

 • Johan is 50 jaar en woont in Schoonebeek. Samen met zijn vrouw Maureen hebben zij twee kinderen, een dochter van 20 en een zoon van 17 jaar. In het dagelijks leven werkt Johan als hoofdoperator bij Attero te Wijster.

  De trainer
  Zij actieve voetbalcarrière is in 2004 "abrupt beëindigd" door een dubbele been- en enkelbreuk. Hierna is Johan begonnen als trainer bij de jeugd van SVV’04 en heeft diverse jeugdelftallen begeleid. De afgelopen 2 seizoenen heeft Johan Weiteveense Boys VR1 mogen trainen, met als hoogtepunt het bereiken van de halve finale beker district Noord.

  Voetbalvisie
  Ontwikkeling is belangrijk, te weinig ontwikkeling staat gelijk aan stilstand en wellicht zelfs achteruitgang in zijn ogen. Onvoldoende ontwikkeling kan funest zijn voor een team of vereniging. Blijf uitdagingen zoeken, zodat teamleden prestaties kunnen leveren en hiervoor erkenning krijgen in de trainingsarbeid die ze leveren en hun eigen creativiteit hierin kunnen benutten en de behaalde successen kunnen vieren.

  In een team is niet iedereen gelijk, maar wel gelijkwaardig. Elkaar met respect behandelen is normaal maar niet altijd eenvoudig, hierin probeert de trainer door zijn houding en gedrag een voorbeeld te zijn. Iedereen heeft zijn eigenaardigheden, maar zolang er inzet is voor het team heeft iedereen recht op zijn zwakheden.

  Succes
  ST Twedo/SVV’04 is een bijzondere uitdaging voor Johan, het trainen van een vrouwenteam binnen 2 verenigingen. Johan heeft er enorm veel zin om hieraan te beginnen. Ook verheugt hij zich op een goede samenwerking.  "We gaan er met z’n allen een mooi en hopelijk succesvol seizoen van maken", aldus Johan Sibon.

  Johan heel veel succes en plezier toegewenst namens S.V. Twedo.