• Welkom op de site van S.V. Twedo

 • JO8-1 kampioen na een vreemd slot!!!!

 • JO8-1 kampioen na een vreemd slot!!!!

  Zaterdag 18-05-2019 was het dan zover, de jongens mochten om 10:15 aftrappen voor een heuse kampioenswedstrijd.
  Mooi om te zien dat er toch behoorlijk wat publiek op deze wedstrijd af gekomen was om te kijken hoe de jongens het zouden doen, voor zover bekend was een overwinning of een gelijkspel voldoende voor de titel.
  Na een wat nerveuse warming-up en begin van de wedstrijd kwamen de jongens toch iets beter in het spel en werden er een aantal mogelijkheden gecreëerd.
  Uiteindelijk werd het lichte overwicht beloond met een doelpunt door Tycho Boelen, die de bal diagonaal onhoudbaar in de verre hoek schoot.
  Daarna liet MSC ook steeds meer zien dat ze toch ook waren gekomen om de wedstrijd te winnen, dit resulteerde uiteindelijk ook in de 1-1.
  JO8-1 raakte hiervan niet in paniek en bleef diverse kansen creëren waarvan er uiteindelijk 1 in ging door een mooi afstandsschot van Dion Loves, die onhoudbaar bleek voor de keeper van MSC.
  Ook MSC was hiervan blijkbaar niet onder de indruk en bleef ook stug doorgaan met proberen bij het doel van Angelo Nijland te komen.
  Uiteindelijk slaagde MSC hierin en werd er gescoord, waardoor beide ploegen met een ruststand van 2-2 de kleedkamer in gingen.
  Na rust was het redelijk eenrichtingsverkeer richting het doel van de geweldig keepende goalie van MSC, kans op kans werd gemist door onze jongens, waarna MSC een klein foutje af wist te straffen en de 2-3 wist te maken.
  Met de wetenschap vooraf dat we niet mochten verliezen bleven onze jongens knokken om de gelijkmaker te scoren.
  Kans op kans hebben ze gehad maar iedere keer stond de MSC goalie in de weg en werd de wedstrijd uiteindelijk nipt verloren.
  Nu waren de jongens natuurlijk teleurgesteld dat ze nu niet het dorp rond mochten op de KAR, daar waar ze zo naar uitgekeken hadden.
  Nadat de gebruikelijke penalty’s met tegenzin werden genomen en de tegenstander bedankt werd voor de wedstrijd, kwam er uiteindelijk toch nog goed nieuws.
  Het bleek dat de tegenstander toch meer verliespunten had dan onze jongens waardoor het kampioenschap toch behaald was.
  Mooi om te zien hoe een toch wel behoorlijke teleurstelling bij de jongens ineens omsloeg tot grote vreugde, waarna uiteindelijk toch de zo gehoopte rondje door het dorp op de KAR door kon gaan.
  En wat hebben de jongens genoten van dit rondje, een herinnering om nooit te vergeten.

  Daarom willen wij de jongens feliciteren met een verdiend kampioenschap!!!

  Angelo, Tycho, Maxim, Dion, Stijn, Milan, Stijn, Tom en Kaylan TOP gedaan!!