• Welkom op de site van S.V. Twedo

 • JO13-2 maakt goede start in de competitie

 • In de bekerronde met 4-6 winst op Klazienaveen en met 0-5 winst op DZOH, met behoorlijke kansen op gelijk spel tot winst toch 0-1 verlies tegen VV Sleen, helaas niet door in de beker. Maar zeker een geslaagde bekerronde. Met 11 spelers voor het eerste seizoen en 3 jongens voor het tweede seizoen op groot veld.

  Zaterdag 25 september de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Raptim 13-3JM.

  De eerste 10 minuten was Twedo zoekende, maar wel gelijk opgaand met Raptim. Er waren aanvallen van beide partijen die helaas geen doelpunten opleverden. Geleidelijk kreeg Twedo grip op de wedstrijd en werden er grotere kansen gecreëerd, maar de bal ging niet in het net.
  Uiteindelijk na 17 minuten werd er gescoord door Jaymee: 1-0! Zo wisten de jongens de druk op te voeren bij Raptim die maar met moeite over de middellijn kon komen. Bij 22 minuten wist Jaymee weer de bal achter de keeper te leggen: 2-0! En dan vlak voor rust nog twee doelpunten: Jaymee 3-0 en Jort 4-0!
  Dat is fijn de kleedkamer in gaan.

  2de helft

  De teams gingen gelijk op. Raptim bleef goed doorvoetballen. Ze waren regelmatig gevaarlijk met een aanval. Deze werden nog gekeerd door verdedigers die er \"bovenop zaten\". Niemand kon voorkomen dat Raptim in de 15de minuut wist te scoren: 4-1! Twedo moest het samenspel weer zien te hervatten. Uiteindelijk lukt het om elkaar weer te vinden. De wedstrijd blijft nog steeds in evenwicht in spel en kansen. Net voor de 25 minuten kreeg Chris de bal in de zestien meter voor de voeten en wist deze in het doel te schieten:5-1! Een mooi gespeelde en gewonnen wedstrijd voor de jongens!