• Welkom op de site van S.V. Twedo

 • Het laatste seizoen van Jannes de Lange

 • Aan het eind van het seizoen gaat trainer Jannes de Lange Twedo na 5 seizoenen verlaten. In goed onderling overleg hebben trainer en club besloten om aan het eind van het seizoen te stoppen met de samenwerking.
  Ingestapt op het moment dat het eerste team op een 12e plaats in de 3e klasse stond ergens begin oktober van 2019 en op dit moment bivakkerend op een mooie 7e plaats in de 2e klasse H. Er is heel veel gebeurt in deze afgelopen 5 jaar ; corona, doorselecteren en een nieuwe accommodatie voor Twedo. En er staat nog veel meer moois op stapel bij Twedo volgens de Lange. Nieuwe kleedkamers in het nieuwe seizoen, maar vooral een goede lichting junioren staan te trappelen om aan te sluiten bij de 1e en 2e selectie. Er lopen zeker 5 potentieel eerste elftal spelers in de O19.
  Stoppen dat doet de Lange niet, hij ziet wel wat er op zijn pad komt. Omgaan met de jongens, samen winnen en samen verliezen en vooral de “kleedkamerhumor” dat is nog steeds geweldig om mee te maken, dat is niet leeftijdsafhankelijk.

   

  Groet, 

   

  Jannes