• Welkom op de site van S.V. Twedo

 • Grote Clubactie 2019

 • Vanaf 14 september gaat de Grote Clubactie weer van start!

  Onze voetballende leden gaan weer loten verkopen. Zaterdag 14 en zondag 15 september ontvangen de leden de boekjes met loten van zijn/haar leider. Wij vragen je zoveel mogelijk loten te gaan verkopen; aan je ouders, je opa en oma of andere familie, maar probeer ook loten te verkopen aan mensen bij jou in de straat of verder in je buurt. Ze kunnen daarmee mooie prijzen winnen.

  Lotenverkoop start op zaterdag 14 september en dienen uiterlijk zaterdag 26 oktober weer ingeleverd te zijn. De trekking vindt plaats in december 2019. 1 lot is 3 euro, waarvan 2,40 euro naar onze voetbalvereniging gaat. Laten we met zijn allen proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de club.

  Lotenverkoop gebeurd uitsluitend via automatische incasso, een lot hoeft dus niet bewaard te worden. Bij afschrijving op je rekening zal er een lotnummer vermeld worden op het rekeningafschrift. Bij een groter gewonnen prijs wordt er automatisch contact met de winnaar opgenomen.

  Over de Grote Clubactie

  Sinds 1972 helpt de Nationale Stichting Grote Clubactie clubs en verenigingen om hun doelen werkelijkheid te maken. Wij organiseren daarom een jaarlijkse loterij, waarvan 80% van de opbrengst rechtstreeks naar de lotenverkopende clubs gaat. Wij zien het als onze taak om mee te bouwen aan een gezond verenigingsleven in Nederland. Verenigingen en clubs zijn namelijk onmisbaar in onze maatschappij en dragen bij aan de gezondheid en het welzijn van mensen, jong en oud. Iedereen die ons en de deelnemende clubs steunt, op welke manier dan ook, dragen wij een warm hart toe. Hun inzet is goud waard!

  Bedankt voor je hulp!!!