• Welkom op de site van S.V. Twedo

 • FC Emmen JO16-1 - SV Twedo JO19-1

 • FC Emmen jo 16-1 --- SV Twedo jo 19-1


  Op dinsdagavond 10 oktober j.l. waren wij SV Twedo 19-1 uitgenodigd om een oefenwedstrijd te voetballen tegen FC Emmen jo 16-1 , en ook nog in het stadion van FC Emmen.
  Aangekomen bij het stadion werden we vriendelijk opgewacht door de teammanager van FC Emmen en die bracht ons naar de kleedkamer en bood de begeleiding een kop koffie aan.
  Om precies 19:00 uur gaf de goed leidende scheidsrechter het startsein om te beginnen, het bleek al gauw dat FC Emmen de bovenliggende partij was met veel balcontacten en snel van kant naar kant wissel, en dat resulteerde dan ook in de 21e minuut de 1-0 voor de thuisploeg.
  Daarna hielden wij wel de koppies bij elkaar en de rug gerecht bleven als ploeg strijden en we gaven daarna goed partij tot aan de rust.
  Na de rust met enkele omzettingen en aanwijzingen kregen we steeds meer vat en controle op de wedstrijd ,wat ook resulteerde in de 1-1 in 75e minuut, daarna werd het een wedstrijd waar FC Emmen de controle en de grip op de wedstrijd verloor, wij werden dwingender en kwamen ook meer in de zestien v/d tegenstander, in de tussentijd werd er door onze keeper ook nog een strafschop gestopt.
  Maar FC Emmen kwam toch in de 83e minuut op ongelukkige en onfortuinlijk moment op 2-1 , wij hadden inmiddels alle wissels ingebracht en hebben de wedstrijd in de laatste minuten naar ons toegetrokken wat ook resulteerde in de 90+1e minuut de terechte 2-2.

  Kortom het was een prachtige voetbalavond , en een leuke en leerzame wedstrijd.
  Ook wil ik bij deze de supporters die erbij waren bedanken voor jullie steun en support.

  Sportieve Groet,
  Wim Möhlmann