• Welkom op de site van S.V. Twedo

 • Familieweekend weer een groot succes.

 • Wat een weekend was dit! Vanaf het eerste moment was het één groot feest vol vreugde en saamhorigheid. We begonnen met Twedo Inside, gehost door Daniël Mulder met leuke gasten aan tafel, een enorm gezellige avond!  Onze jeugd genoot zaterdag volop van de geweldige activiteiten die speciaal voor hen georganiseerd waren. Je kon hun gezichten zien stralen! Daarna was het tijd voor de huldiging van onze kampioenen. Wat een trots!  Iedereen stond op de banken om onze toppers te vieren. En als kers op de taart hadden we een fan-tas-tische feestavond met muziek en dans tot in de late uurtjes. De sfeer was top en de blije gezichten om ons heen zeiden genoeg.

  Maar dat was nog niet alles. Zondag wat het tijd voor Schijt je Rijk, waarbij iedereen op het puntje van hun stoel zat. Sander Boer ging er met de hoofdprijs vandoor, gefeliciteerd Sander! We hebben afscheid genomen van enkele spelers, trainers en leden die stoppen, wat emotioneel maar ook mooi was, omdat we hen in het zonnetje hebben gezet voor hun inzet.

  Een bijzonder moment was de uitreiking van de Jan Torenbosch bokaal. Wat een eer om zo'n prachtige traditie voort te zetten! Gefeliciteerd Martijn Zantingh met deze mooie bokaal!

  Ondertussen leefden we allemaal mee met JO15-1 en JO19-1 die de bekerfinale moesten spelen. Ondanks dat ze helaas verloren, was het onthaal warm en vol trots.  En dan, de onthulling van onze nieuwe hoofdsponsors: DOCK54 en de Club van 100. Wat een geweldige partners om onze club naar een hoger niveau te tillen! We kunnen met recht trots zijn op onze prachtige club.

  Een speciaal dankwoord gaat uit naar alle vrijwilligers die zich afgelopen weekend hebben ingezet. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Jullie zijn goud waard! Heb jij ook zo genoten en lijkt het je leuk om eens als vrijwilliger te helpen bij een activiteit? Meld je dan via onderstaande link aan! Vele handen maken licht werk en samen kunnen we nog meer geweldige momenten beleven.

   

  https://app.clubcollect.com/forms/nl/sv-twedo/aanmelden-vrijwilliger-activiteiten

  Aan iedereen die ons sportpark bezocht heeft: bedankt! Jullie hebben dit weekend onvergetelijk gemaakt. Tot de volgende keer!