• Welkom op de site van S.V. Twedo

 • Deadline Spelregelbewijs verplaatst naar 1 januari 2022

 • Dit seizoen 2021/'22 moeten spelers en speelsters geboren in het jaar 2004 het spelregelbewijs halen. De deadline voor het halen van het Spelregelbewijs is verplaatst van begin september 2021 naar 1 januari 2022. Door het verplaatsen van de deadline hebben spelers en verenigingen in roerige tijden van corona meer tijd om dit te organiseren. Ook dit jaar is het essentieel het Spelregelbewijs op tijd, dus uiterlijk 1 januari 2022, te halen. Als leden uit het genoemde geboortejaar het Spelregelbewijs niet hebben, mogen zij in het vervolg van het seizoen 2021/‘22 namelijk niet meer voetballen.

  Het spelregelbewijs

  Voor iedereen die 18 wordt, is het verplicht om het spelregelbewijs voor de 18de verjaardag te halen. Nieuwe leden die de 18 al zijn gepasseerd, moeten dit bewijs ook halen. Voor velen is het moeilijk de juiste informatie te vinden om dit te regelen. Daarom bij deze even een korte handleiding.

  Je kunt met jouw eigen KNVB account, die je misschien al gebruikt voor de voetbal.nl app, inloggen op www.voetbalmasterz.nl Dan kun je in feite direct al aan de slag. Heb je nog géén KNVB account, dan kun je je registreren via voetbalmasterz om een account aan te maken. Het gaat alleen niet lukken, als het mailadres die je voor jouw KNVB account gebruikt, niet dezelfde is als in onze ledenadministratie. Vaak staat het mailadres van één van de ouders ingevoerd, die toen is geregistreerd bij jouw aanmelding. Is dit het geval, laat dan eerst het mailadres aanpassen in de jouwe in de ledenadministratie! Dit kun je doen door een mail te sturen naar
  ledenadministratie@twedo.nl

  Heel veel succes met het halen van jouw spelregelbewijs!