• Welkom op de site van S.V. Twedo

  • Bekersuccessen voor S.V. Twedo jeugd

  • Zaterdag 30 maart was het voor 3 jeugdteams van S.V. Twedo een spannende kwartfinale dag om de Noordelijke KNVB-beker. De JO8-2 moest de verre reis naar het Friese Workum maken, tegen Workum JO8-1 werd na een spannende wedstrijd met 2-3 gewonnen en daarmee plaatste Twedo JO8-2 zich rechtstreeks voor de finaledag op zaterdag 1 juni bij JVZ te Zuidwolde. Proficiat!

    Ook JO13-1 mocht de reis naar Friesland maken, om in Bolsward tegen de plaatselijke JO13-2 te voetballen. Met een duidelijke overwinning van 0-3 keerden zij zich met een halve finale ticket in hun broekzak naar huis.

    Als laatste de meiden van MO15-1, zij speelden in de kwartfinale een thuiswedstrijd tegen M.S.C./Amslod MO15-1. Ook Twedo MO15-1 behaalde een 3-0 overwinning en plaatsten zich daarmee ook voor de halve finale strijd om de Noordelijke KNVB-beker.

    In de halve finales wachten ongetwijfeld sterke tegenstanders voor JO13-1 en MO15-1. We hopen natuurlijk op 2 thuiswedstrijden, de loting zal dit uitwijzen. De halve finale wedstrijden worden midweeks mei gespeeld.