• Welkom op de site van S.V. Twedo

 • 50-jarig Jubileum sv. Twedo

  04-05-2023: Ophaalactie voetbalhistorie Nieuw-Amsterdam/Veenoord

   
   In het kader van het 50-jarig bestaan SV Twedo organiseren wij, in het feestweekend van 2-3-4 juni, op vrijdagavond 2 juni een reunie in de kantine waar wij een stukje voetbalhistorie van Nieuw-Amsterdam/Veenoord ten toon willen stellen.

  Heb je foto's, films of attributen (shirts, vlaggen, bekers, posters, enz.) van Twedo, N.A.B., N.A.V.C. of V.H.C. dan zouden we het heel fijn vinden dat je dit tijdelijk aan ons ter beschikking stelt. Alles wordt geregistreerd en na vrijdagavond 2 juni krijgt iedereen het ingeleverde materiaal netjes weer terug.
   
  Inleveren kan bij één van de jubileumcommissieleden of als je binnen een straal van 15 km woont willen wij het ook gerust bij je ophalen. Stuur in dat geval een mail naar info@twedo.nl Wij nemen dan contact met je op.
   
  Alvast bedankt namens de Jubileumcommissie 50 jaar SV Twedo:
  - Geraldine Harmsen
  - Astrid Zevenberg
  - Gerriet Harms
  - Jan Harms
  - Jan Scholten
  - Edwin Guit
   
   
  26-04-2023: TWEDO BESTAAT 50 JAAR!
   
  Hiep hiep hoera!
  SV Twedo is 50 jaar!
   
  Vandaag is een memorabele dag zoals jullie allemaal wel weten. Het is vandaag exact 50 jaar geleden dat onze mooie voetbalvereniging het levenslicht zag. Bij deze allemaal gefeliciteerd!
   
  Vanavond vieren we middels een receptie voor genodigden het officiele gedeelte in Zalencentrum d'Aol Meul en over 5 weken gaan we dit met z'n allen vieren tijdens ons jubileumweekend op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juni.
   
  Begin mei wordt het programma voor deze 3 dagen bekend gemaakt en het beloven drie ontzettende leuke dagen te worden. We hopen dat alle leden, maar ook iedereen die Twedo een warm hart toedraagt, aanwezig zullen zijn.
   
  Namens de Jubileumcommissie
   
   
  11-03-2023: WELKE VLAG WAPPERT ER IN ONS JUBILEUMJAAR IN DE TOP?
   
  Omdat onze club dit jaar 50 jaar bestaat, zijn wij op zoek naar een unieke jubileumvlag. Daarom krijgt elk jeugdteam een blanco vlag uitgereikt om de mooiste jubileumvlag te maken!

  A.s. zaterdag 18 maart ligt er in de jeugdbestuurskamer een blanco vlag voor elk jeugdteam klaar om opgehaald te worden. De eerste blanco vlag is recent al symbolisch uitgereikt door de jubileumcommissie aan vertegenwoordigers van het jongste en oudste jeugdteam, te weten respectievelijk JO8-4 en JO19-1.

  Waar moet de vlag aan voldoen:
  - Natuurlijk heeft de vlag met Twedo en voetbal te maken.
  - Omdat het ons jubileumjaar is, zien we hier graag iets van terug.
  - Let er op dat er niet in te kleine details gewerkt wordt, de vlag wordt namelijk in het groot uitgewerkt.

  De vlag dient voor 1 mei 2023 ingeleverd te worden en wie weet wordt jullie vlag in ons jubileumweekend op zaterdag 3 juni tijdens de opening van het sportpark wel in de top gehesen.
   
   
   
   
  20-01-2023: NOTEER IN UW AGENDA
   
   
  28-12-2022: WE STAAN AAN DE VOORAVOND VAN ONS 50-JARIG JUBILEUMJAAR
   
  Zoals wellicht al bekend viert Twedo in 2023 het 50-jarig bestaan. Het officiële gedeelte vindt plaats op woensdag 26 april 2023, de dag van oprichting. In verband met Koningsdag en de aansluitende meivakantie is besloten om de feestelijke activiteiten te laten plaatsvinden in het weekend van:

  2, 3 en 4 juni 2023
   
  Dus noteer deze data alvast in uw agenda. De jubileumcommissie is al in een ver gevorderd stadium over de invulling van het programma!
   
  Ook is er nog steeds de mogelijkheid tot het kopen van de unieke jubileumsjaal. Deze kan je bestellen bij één van onderstaande leden van de jubileumcommissie of simpelweg te bestellen via twedo@twedo.nl
   
  Kosten zijn 15 euro per sjaal en worden binnen een straal van 15 km bij je thuis bezorgd.
   
  De jubileumcommissie bestaat uit:
  - Voorzitter: Jos Roewen
  - Penningmeester: Astrid Zevenberg
  - Secretaris: Geraldine Harmsen
  - Bestuursleden: Gerriet Harms, Jan Harms, Jan Scholten en Edwin Guit