• Welkom op de site van S.V. Twedo

  • 3 punten blijven in Zuid Oost Groningen

  • Bron: fcterapel96.nl

    Vanmiddag werd de wedstrijd Fc Ter Apel’96 – Twedo gespeeld. Twedo werkelijk een angstgegner voor vele clubs. De Nieuw-Amsterdammers waren voor 3 punten naar Zuid Oost Groningen gekomen, echter zo bleek later, waren deze 3 punten voor de Groningers, terecht zo bleek.

    Twedo maakte een gezapige indruk, het wilde wel, maar kon niet, de eerste 30 minuten waren voor de roodzwarten, niet dat de formatie van Feijen, zo best speelde, dat niet, maar de blauwwitten waren echt ondermaats. Een zeer slordige pass van de keeper van Twedo, werd door Schoonbeek, goed afgewerkt, de linker chocoladebeen van de bouwvakker, haalde de trekker over, 1-0. Twedo, was het laatste kwartier in de eerste helft de betere ploeg, niet omdat ze beter voetbal speelden, Ter Apel hielp hen daarbij, slecht verzorgd spel, niet goed uitverdedigen en onzuivere passing zorgden ervoor dat er een aantal kansen ontstonden voor de Drenten.

    Met de 1-0 stand werd gerust, de 2e helft was nog maar een minuut oud, of de 2-0 was een feit, een corner van Bults werd goed en zuiver ingekopt, Heidekamp was de maker. Kort daarna werd de wedstrijd definitief op slot gegooid, een geweldige aanval die opgezet werd door de jonge verdediger Krops, belandde bij Schoonbeek, de routinier bediende de jeugdige Heeres, met een fenomenale hakbal achter het standbeen, werd de 3-0 gemaakt.

    Twedo deed nog een aantal pogingen, één er van kwam op het wedstrijdformulier, de eindstand van 3 -1 was een verdiende overwinning voor Fc Ter Apel’96.