• Welkom op de site van S.V. Twedo

  • 2e overwinning op rij voor Twedo JO8-3

  • Afgelopen zaterdag -9 oktober- stond voor Twedo JO8-3 de 6de en tevens laatste wedstrijd van deze periode op het programma.
    Na een lastig start van de competitie met wat verloren wedstrijden is tijdens de 5de wedstrijd het tij gekeerd met een prachtige overwinning van 12-1 op FC Coevorden.

    Maar voor nu stond de wedstrijd tegen SWB JO8-1JM op het programma. Op deze frisse ochtend stonden de spelers weer met frisse zin op het veld om te laten zien wat ze in deze periode al hadden opgestoken van de trainingen. Bij aanvang van de wedstrijd was het in het begin even aftasten, maar naarmate het vorderde kwamen ze wat losser wat al snel zorgde voor de 1-0 op het scorebord. En toen werd er doorgepakt wat er voor zorgde dat JO8-3 met een 6-1 voorsprong de rust in ging.

    Na wat omzettingen bij SWB stond het bij hen wat beter en konden de jongens en meid er lastig doorkomen en de goede keeper bij SWB maakte het er ook niet makkelijker op. Natuurlijk speelde de vermoeidheid ook mee van een week school en vol gas voetballen in de 1ste helft. En die vermoeidheid zorgde er ook voor dat SWB wat meer ruimte kreeg om te voetballen en doelpunten te maken waardoor de stand snel veranderde en SWB snel dicht bij kwam. Gelukkig floot de scheidsrechter op tijd af waardoor JO8-3 de 2de overwinning van het seizoen pakte en keurig de 1ste periode afsloot.

    Een prachtige wedstrijd met blije gezichten want er werd gewonnen met 7-5 !