• Welkom op de site van S.V. Twedo

  • 2e gelijkspel Twedo 4

  • Bron: vvprotos.nl

    De delegatie van Protos 5 mocht deze zondag afreizen naar het tweelingdorp Nw. Amsterdam Veenoord. Uit het verleden behaalde resultaten blijkt dat beide ploegen erg aan elkaar gewaagd zijn, ook deze morgen was dit weer het geval. Vanaf het begin zat er vuur in de wedstrijd, de door Chris zijn wisselbeleid op links voor spelende Frank werd na een goede aanval keihard onderuit gehaald door de keeper.. bal op de stip .. 0-1

    Twedo drong hierna nog meer aan en gaf al snel antwoord met de gelijkmaker. Het was een wedstrijd van kansen over en weer tot een goed afstandsschot gekeerd werd door de keeper van Twedo toch kwam de bal voor de voeten van Frank die het koel afmaakte 1-2. Twedo was even de weg kwijt en dit resulteerde gelijk in een vloeide aanval over links, Frank kwam via de flank naar binnen en scoorde met een fraaie boogbal de 1-3. De mooie 1-4 die geheel onterecht werd afgevlagd door de grens bracht net voor de thee de benodigde frustraties met zich mee.

    Nadat we waren afgekoeld kwamen we met drie frisse spelers het veld op, maar veel beter spelen gingen we niet, Twedo kwam beter in het spel en voor we het wisten was het 3-3. Een van richting veranderde voorzet werd door Bas ingeschoten wat ons weer op voorsprong zette. Echter was dit niet voor lang en was het niet veel later weer gelijk 4-4, Twedo rook kansen en kwam zelfs voor met 5-4. Toch hadden we nog een antwoord, Jasper stuurde Bas weg met een diepe bal die met een voorzet de vrij staande Jeroen fraai zag scoren.

    Hierna werd het meer fysiek voetbal met veel overtredingen wat de sfeer erg grimmig deed worden. De scheidsrechter wilde hier niet langer naar kijken en stuurde beide ploegen 8 minuten voor het einde naar de kleedkamer of af te koelen. Al met al een zwaarbevochten gelijkspel.